Friday, 18 June 2010

Aku Kata Jgn Main Pasir !

Seriously, her mom cannot scold her using that sentence
because she has this brilliant talent.
Jgn menjawab kalau org tua ckp.
Just prove to them that you're right.

Talent macam ni la gempak kan, asik-asik nyanyi, menari, I bosan tau!!
Cuba aku ada talent baca paper research 50 keping dalam masa sejam, baca dan siap boleh buat analysis, perhh!! Ok. lawak nerd, darn!

Thanks Fazira for telling me this, I'm amazed!

7 comments:

Fazira said...

best kan yang nie???
uwahhhhh...power sungguh...
nie kisah masa time war nie..
but not sure which war..dari tarikh dia tulis tu..WW II

DrSinga said...

*ternganga*
wowww.....
kita lukis orang lidi je...

kucingorengemok said...

paling tak best kalau pasir termasuk dalam slo dalam...

ada kena mengena ke? :|

sarukman said...

mesti kuku hitam, lepas tu makan tak basuh tangan,

Budak Lurpak said...

fazira: mmg kagum gile.. dgn gaya muka dia lagi..gilos!

Ibusinga" kiter ternganga siap lap air liur tau.. fuhhh!!

KOG: itu kire beruntung main pasir kat pantai..kalau main pasir dpn umah yg ada kucing melepas, lagi haru!

sarukman: dia dah kaya kot, leh buat manicure ..heheheh

ily said...

first time rase nk like entry-tak-berbaur-makanan hehehe

Budak Lurpak said...

hehehe.. best kan yanot :P

Related Posts with Thumbnails