Tuesday, 27 April 2010

The Supplies

2 years without karaoke sessions?
Our supplies.
To ensure that we remain sane, we need the karaoke session.
Kot la ada trip to north or south UK, bolehla melalak dalam kereta.

Bye Bye Cendol Jasin.
Rasa nak angkut je macha ni pergi Hengland.

8 comments:

afendi ariff said...

kalu angkut pun payah nak carik daun pandan kan?
heh!

DrSinga said...

rock otai...

kucingorengemok said...

kasi macha visa kerja bergerak - 1 bulan north uk, 1 bulan zon tgh, 1 bulan selatan, pastu pusing naik balik... tapi musim sejuk tak tau la nak soh dok mana...

Budak Lurpak said...

afendi: daun pandan ada la.. tapi mahal gile.. so otomatiknya, cendol akan berharga £3 semangkuk

ibusinga: wa minat gila, wa cakap lu!tangkap leleh punya!

KOG: saya nak jadik tamak, macha cendol mesti report duty setiap minggu kepada saya..hehehe

Drama Mama said...

ahhhh search! my husband's fave band. beliau adalah fanatik gila ngn search!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Budak Lurpak said...

drama mama: ni sah membesar zaman 80-an mcm kami2 ni..hehehe

geraugebang said...

angkut macha wat apa...angkut warung cendul dia udah ler....

Budak Lurpak said...

kalu angkut warungnya, takut tak tahan stok utk 2 tahun... heheheh

Related Posts with Thumbnails