Tuesday, 20 April 2010

Bye Bye KCH

Our last day in KCH. Insha ALLAH, will be back after two years.
That means I will have to wait for another two years to eat the engkalak. Sigh.

Hopefully, after two years, our little home will be ready.
Kalu sapa2 nampak takde bumbung lagi rumah aku tu by end of this year, bg tau la aku, biar aku balik kejap and titik developer tu, sekali dgn house agent aku titikkan!!

Bye bye Ammah Curry House.
My favourite place to have Chicken Briyani and Tosei. 
Ammah Curry House is located in front of Faculty of Medical and Health Sciences building. So, aku feeling2 macam student medic la makan kat situ, ampeh! 
Nasi beriani RM8.

Flight to KL at 545pm.

8 comments:

kucingorengemok said...

ooo nak settle down kat sana ke? lepas 2 tahun sila jadi pengedar kek lapis ye! kita nak order :)

Budak Lurpak said...

KOG: settle down tu tak tentu la KOG.. beli jek rumah, sebab dah boring menyewa...kalu ada rezeki dan nama, boleh la nak mintak IPTA kat semenanjung..heheh..kot ler ada org nak amek kan.. boleh, boleh.. saya mmg selalu jadi pengedar kek lapis.. hehehe

tunbegia said...

sungguh mancongkam nasi beriyani, ;-)

salamm,

afendi ariff said...

pebende kat tgh2 yg mcm acar tu?

chuasteph said...

whr's ur house located?

Budak Lurpak said...

tunbegia: yea btol, baik punya!!

afendi: ntah ler..die bg dalca, pastu 2 jenis acar.. tapi acar die mmg kaw punye la..

steph: dkt BDC.. Taman Woodlands

Ribbon Clown said...

mati mati aku ingat ko beli umah kat SG woodland haha

Budak Lurpak said...

pe'jah, kalau aku dah beli rumah SG, confirm aku dah cukup kaya raya ...heheh

Related Posts with Thumbnails