Thursday, 1 April 2010

Better Hot Than Cold!

When it's hot, wear your sunglasses.
Letih org kat oversea beli sunglasses mahal2, pakainye waktu summer je...ish ish ish!!
The bare back top is always the best option, even for boys.
.Budak boleh le pakai mcm gini, kalau aku pakai, confirm kena sebat! Pastu confirm kena gelak sebab lemak di bahagian belakang adalah tidak sesuai utk dijadikan public display, ok!

Cuba try pakai bare back dkt negeri Hengland??

2 comments:

Khairiah Jelani said...

pakai ar cenggitu mimah kat Hengland, grenti omputih pun tabeekk. kita sejuks gaban kat sini...shian kitaa..

melovesfood said...

isk.. tak sanggup saya nak makainya kak yah oi.. bukan sebab sejok.. tapi huduhs..hehehe

Related Posts with Thumbnails