Tuesday, 23 March 2010

KCH-KL-Melaka-Batu Pahat-JB-KL-KCH

KCH-KL-Melaka-Batu Pahat-JB-KL-KCH in 9 days
Another Jalan Jalan Carik Makan session.

Jangan tanya berapa kilo dah aku naik!
Jangan tanya size suar masih maintain kah!
Jangan tanya, pregnant berapa bulan kah!
Yang dibolehkan tanya adalah:
Cik, nak order apa?

Flight to KL at 2pm

9 comments:

DrSinga said...

kahkahkahkahkah....
gelak besor aku.....
kihkihkihkih

afendi ariff said...

berapa byk dh berabis utk makan?

Ribbon Clown said...

makan je keje ko balik mesia eh..aku balik melaka 2 minggu pun dah naik berkilo2..punah diet gue ;( ku harap diet ko punah gak..ade geng hahaha

FadzilahMamat said...

Teringat nasihat arwah nenek aku.

Masa muda2 ni, makanlah puas2.. Bila dah tua dan tak sihat nanti dah tak ada selera makan..

Nasihat aku untuk kau :

Makanlah banyak2 Mimah ooii... Kalau kau jadi gemuk macam aku, aku ada geng. Takdelah aku sorang2 je yang montel!

Hahahaha!!

melovesfood said...

Ibusinga: itu statement awal utk mengelakkan soalan2 yg boleh mematikan selera..

Afendi: Banyak la gak abis, tapi kalu convert ke GBP, kire ok la.. hihihi

Pe'jah: Aku takut naik atas scale weh!

Joy: Alah, kang ko dah start diet ..kejap je ko dah ko dah hilang 7-10kilo.. eehehe

kucingorengemok said...

cik, nak order apa? <-- ikut arahan... dalam hati, kih kih kih... takpe kasi pulun sementara boleh kan :)

melovesfood said...

KOG: pulun sementara suar jeans ni muat..kang dah tak muat, pakai baju kurung..still boleh pulun lagi..hehe

DrSinga said...

pakai jibah laaaagi banyak ruang!!!

melovesfood said...

ibusinga, kali dah masok jubah, maknanya dah amaran terakhir...alarm dah berbunyi, kena diet cecepat

Related Posts with Thumbnails