Friday, 22 January 2010

Kailan with Egg Tofu and Fried Chicken



The Kailan and Egg Tofu was delicious!


Had it with fried chicken.
Not too hungry.
So just took 2 teaspoons of rice.

Pastu kepala aku pun sakit...
Hemmmm.....

8 comments:

E.L.I.Z.A said...

menu utk diet ko ni mimah?

ibusinga said...

waaahh...
6 tspoon to 2 tspoon...
lagi cepat kurus ni....

ibusinga said...

apasal kalau kita goreng tahu jepun tu...mesti yg lekat kat kuali lebeh byk dari yg dlm pinggan ek??
ada petua??

melovesfood said...

El: tak le diet bebeno.. ayam tu makan gak ahh.. tapi tak le sampai sepinggan abis.. makan seketol dua.. tapi nasik sesudu dua jugak.. tak leh la pulak, kang takdok tenaga

ibusinga: hehehe.. hari tu je 2 teaspoon.. sebab bukak puasa pukul 4 petang tu dah makan pisang..

kite rasa lah kan, kena minyak bebtol panas baru masukkan.. kite buat 2 batch.. yg masuk tgh minyak panas tu, elok je rupenye

y-not said...

wes,
lapo lah tgk pic dalam blog ko ni!

Lady of Leisure said...

hehe.. agree with u minyak kene bebetul panas kalau goreng tofu telur ni kan..
btw, nasi dua sudu uwaaa... kalau i lepas makan nasi 2 sudu sure lepas 5 minit perut i pedih2 balik mintak diisi lagi...

melovesfood said...

yanot: lapo kalu, order laa kedai buat.. kalu rajin, korek la benda2 kat dapur ..heheheh

LL: petuanya, kena beri motivasi kat perut.. heheheh

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

Related Posts with Thumbnails