Saturday, 16 January 2010

After Almost One Year...

..not having the famous Manhattan Fish Market fish and chip, I just had one that was close to the Manhattan's standard, like only 80%.


  One big portion. Yummyy!!

Ayu had a Macaroni and Cheese.


And it was marvellous!They put spinach in it, double wallahhhh!

This was our appetizer, Thai Crab Cake.

Akak and abang2 yg malas nak kopek/ketok kulit ketam, makan le crab cake ni, jimat masa!
 Yummy!!

Ibusinga, no dessert ya.
No space left (referring to my "little" tummy). Penuh gile,mcm pas bukak pose. hehehe

Even though the fish and chips is the UK national dish, I still can't understand why I have not found the extraordinary fish and chips in any other cafe/restaurants, at least something like in the Greenman's.
Ok, apa ko ingat ko Maria Tunku Sabri buat jalan2 carik fish and chips??

5 comments:

Fazira said...

kak mimah!!!!!!!

hehehe..serious makanan kat Greeman sedap menjilat jari!!!. Fazira penah lepak ngan officemate kat sana. Fabulous!. (^_^)

bobotnear said...

next time leh ajak fazira skali mim

kucingorengemok said...

kerana ia adalah makanan masyarakat kelas bawahan (betul, dia orang anggap gitu)... agaknya yang tepi jalan satu-singgit tu lagi banyak yang sedap dari kat cafe/restoren kot?

ibusinga said...

apakehal macaroni n cheese letak bayam????
(kata2 seorang penggemar sayur...)

melovesfood said...

fazira and mileen: kan kan...sedapppp!! next time kite pegi sensama

KOG: agaknye le KOG, esok2 saya g pasar, saya try la kat pasar punye..hehehe

ibusinga: sebab die letak label tepi menu tu "suitable for vegan and vegetarian"...hehehe

Related Posts with Thumbnails