Wednesday, 30 December 2009

I'm in No Mood..

...to read a pile of journals
...to do the programming (wink wink to Mrgrammarindahouse, nanti i belanja u)
...to think about my research problems (bile la aku nak melompat and jerit "EUREKA!" ni!!!)

..to eat (this is serious!)
...to cook
...to take a bath (winter ok! seminggu mandi 3 kali je..hhahaha)
to shop (eh, tipu! :p)
.
.
.
But I really in the mood to
.
.
.
.
.

pack.

Lama nye 3rd March ni!!!

4 comments:

ibusinga said...

Cheh!!!!!!!!!!!!!!
3x seminggu!!!!!!!!!!!

y-not said...

awal gak mood ko nk packing barang eh. hohoho

err 3x jer? aku dlu pun amik masa 2 hari sekali jer.. hohoho

kucingorengemok said...

winter takpe, dimaafkan... summer tolong jangan buat kerja ye. kita dulu banyak kali nak pitam dlm tube sbb mat saleh tak tau bezakan musim (dan bau ketiak masing²)

melovesfood said...

ibusinga: itu pun mandi sebab kepala dah pening..hahaha

yanot: mood aku utk something biasanya dtg awal 2-3bulan.. overexcited.. hehehe.. aku ni mmg berjiwa mat saleh, tapi aku tak penah lagi la buat record, seminggu sekali mandi.. hehehe

KOG: tu pasal perfume laku kat oversea.. agaknye KOG penin cium bau perfume semulajadi.. heheheh

Related Posts with Thumbnails