Monday, 19 October 2009

Wish List (for lazy person like me)

1) Dishwasher (Piling plates, pots, pans ..erghhhh!!!)

2) Stand Mixer, preferably Kitchen Aid (oh yeah! I like. More cheesecake babe!)

3) Dryer. (I like to do laundry (if possible, everyday) which is not a good habit when you live in England)

4) Deep Fat Fryer (mrgrammarindahouse loves to eat deep fried chicken, like.. hemm...everyday)
.
.
.
5) Cloth Folder Machine (Errkk.. exists or not, am not sure)


5 comments:

kucingorengemok said...

no5 wujud di malaysia dalam bentuk bibik

melovesfood said...

mcmana nak amik bibik, org indon tak nak geng ngan kite dah...

ibusinga said...

ngada2 je tang wish No5 tu..
:P

yanot said...

mimah, aku pun pernah come a cross nk item no 5 tu. hehe.. i-robot perhaps as an options

melovesfood said...

ibusinga: bile lagi nak mengada2.. kang kalu dah 50years old, org dah tak panggil mengada2, org panggil buang tebiat.. hehehehe

yanot: wahh.. ko dah jumpe blog aku! aku ada jumpe item no 5 itu, tapi utk industry je.. besau gedabak!!

Related Posts with Thumbnails