Tuesday, 27 October 2009

These Boots Are Made For Walking...




Oh, that's me and my boots.
My first boots and my first picture in my blog, I mean you can see my face clearly. --.>feeling diva kejap
I saje nak tunjuk peha yg besar mcm org main sumo! Korang takde kan, so jgn jeles!
Rozie said the boots look like Pua Chua Kang's wellies.
Nanti ko Zie, akak beli wellies cap gerabak nanti, nangis la ko!


I wanted to buy a knee high boots.
But I know, I'm petite person and the knee high boots will only makes me look like a leprechaun, not a model.



I wanted to buy the UGG boots.
But Mrgrammarindahouse says UGG boots is so 2003.
Yupp, he's fashionista wannabe, so he knows everything.




Did your feet move while listening to this song?
Mine, yes!

Entry ni dibuat sebab I tgh jakun dgn boots.

6 comments:

ibusinga said...

akhirnya nampak muka...
selalunya perut n kaki aje...
notice tak... kat video tu..
tak focus pun kat the boots...tang rambut je..

kucingorengemok said...

teringat... 1)monica and her boots yang membuatkan chandler dukung dia 10 blocks nak balik rumah, and 2)lagu boots ni dalam cite man laksa... heheheh

orang muor semua memang diva, termasuk yang separuh muor (ehem)

ibusinga said...

pensan Tok Ketua tengok anak dia pakai boots n mini skirt...hahaha...
n...pehal kita tak ingat episode monica n the boots tu..(rasa2nya tak miss any episode pun...)
separuh muor..separuh je diva nya..

Rozie said...

hahaha...ugg boots is so outdated *wink*wink*wink* actually, this time nampak cantik pulak boots tu :p

melovesfood said...

Ibusinga: heheh.. memandangkan allowance dah masok, rasanya nak gi buat rambut mcm nancy sinatra la jugakk...

KOG: saya pun tak ingat part monica and the boots.. saya pun separuh muo.. sebab mak saya org jasin.. tapi saya lahir kat lumut.. camane tu?

Zie: UGG boots pun dikatakan tak bagus utk kaki.. on long run, boleh sakit ankle katenya.. tapi rasanya itu la boots yg paling sesuai utk winter ni.. sejoooookkkk!!!

kucingorengemok said...

lurpak & ibusinga - maknanya korang ni tak tegar-friends lah, ish... cari geng lainlah camni (beredar sambil menggeleng-geleng kepala kecewa)

Related Posts with Thumbnails