Sunday, 25 October 2009

The Seabass and Green Apple Guava




That is not a cat food.
It was OUR lunch!
This is what happened when you overcooked the seabass.
The looks is zero.
But the taste is 10/10.
The seabass was super cheap, 6 for the price of GBP10!


Rozie bought this Green Apple Guava.
It was GBP6.99 per kilo!!
Expensive eh?
Ape nak buat, ade org teringin nak makan.

We ate the guava with this dip.

Wallllahhhh!!!!

6 comments:

Lady Arween said...

Uishhh mahal nya harga guava kat sana...No wonder la..nk beli makanan kat sana xleh convert price..kalu convert jawabnya tak terbeli la

ibusinga said...

ayoooo...
hancus ikan itu...
dah alang-alang hancur tu...masak je laksE

melovesfood said...

Lady Arween: Sebab tu kalau tgk sekali, amek je, terus bayo.. kalau tgk 2kali, alamatnye kempunan

Ibusinga: hehehe.. dah nama pun amatur kan... heheh

Rozie said...

ikan sampai menjilat pinggan! eh, ikan ke org yg jilat pinggan? huhuhu

green apple said...

kalau dah teringin tu mmg selalunya pejam mata je la kalau mahal sekalipun

melovesfood said...

Rozie: akak rasa ko yg paling lambat bangun dr kerusi makan kan.. ko jilat meja sekali eh?

Green apple: kalau teringin nak beli makanan takpe le pejam mate, kalau teringin nak beli X90, kalau pejam mata gak pegi sign form bank, alamatnye jilat le X90 tu pagi petang siang malam

Related Posts with Thumbnails