Sunday, 11 October 2009

Let's Get Busy

Yes. Let's get lazy busy.
Few weeks to dateline.
So, it's either Mee Rebus or Mee Bandung.
indeed, the duo came all the way from 84000, Muar.
(Jalan Salleh ok! Dekat dgn umah aruah Atok Sembok saya)
or our last resort is
(bila tekak mula mual dgn mee2 tersebut)

Easy eh?

Kalau masa mak2 kite, diorg kalu rasa malas nak masak, makan kat ne eh?
Makan hati?

4 comments:

ibusinga said...

Haji Senan tak sama dengan Haji Sernan kan...
Pak Aji Senan kita biasa beli..

melovesfood said...

same la ibusinga.. sebabnye dkt mee rebus tulis haji senan.. mee bandung lak tulis haji sernan.. tuan punye nye sama..hehe..

kucingorengemok said...

boleh percaya ke paket² ni? dulu beli kat giant (tak ingat brand haji apa) KICIWAAA!

melovesfood said...

KOG: saya dah try dah Haji Senan/haji Sernan ngan adami nye product...sodap!! Tapi kat obesea ni org mmg kenal ngan product adami.. cuba la carik... katenya ada jual kat johor je..

Related Posts with Thumbnails