Monday, 25 August 2014

Hidup acik Zai!

Meh bagitau saya, kedai mkn mana yg boleh challenge harga breakfast dkt kedai dlm UNIMAS ni. 


Sebanyak ini, untuk dua org mkn, RM7, mmg terbaik!




Hidup acik Zai! Hidup acik Zai! Hidup acik Zai!

Thursday, 21 August 2014

Rule Seorang Foodie




I mean it.

Monday, 11 August 2014

The Captain and the Boss

Saya: Yaya, is it OK if you bring koko crunch for break if we can't get karipap or doughnut?

Yaya: Hmm. I dont know mommy. Even though my heart is the captain, but my brain is the boss.

Saya: T______T


Kejadahan sgt kan, mak tanya boleh bawak koko krunch tak, jawapannya mengada sangat khennnnn

Friday, 8 August 2014

Double Boycott

Janganlah pulak korang boycott orang yg taknak boycott.

Masing masing ada hak dan pendapat sendiri.


Salam Jumaat.

Tuesday, 5 August 2014

8



8 tahun kawin.



Dah gemok.
Dah ada dua anak.
Dah ada reta sket, sket je la.


Yang penting nye, 
syukur, kami happy.



Jemputla datang rumah.


Hihihi, ntah apa kaitan kan.
Eh lupa, sebab raya kan.
Selamat Hari Raya Aidilfitri uols!


p/s: baru 8 tahun kawin, dah blur eh, dah taktau guane nak celebrate, makan kuih raya sudehhh.
Photobucket