Saturday, 19 July 2014

#MH17:Aku ke yg tak paham

Memang gomen Malaysia dah kawtim eh dgn pihak yg shot the missile tu eh? Mmg gomen dah pilih "eh ko tlg tembak MH17 eh?".
Dah tu, knapa ada yg blame gomen pasal MH17?  
Kiranya mcm ko jatuh sebab kawan ko tolak ko, tapi org yg tgk ko jatuh tu pegi blame parents ko.
Pelik tak?



Dah suratan nye begitu.
Mmg pahit. Sedih. Sayu.
Itulah qada' dan qadar.

Friday, 18 July 2014

#MH17


Sayu.
Al-Fatehah

Photobucket

Wednesday, 16 July 2014

#PayMeNow


Kosser sangat nak letak link budak pompuan mengamok sambil memegang steering lock tu.
Sapa nak tgk, carik sendiri, berlambak dkt FB tuh.


Bila dah marah kan, mmg hilang terus budi bahasa dan rasional.
Kita mesti sentiasa dok peringat diri kita supaya bertenang-tenang dlm keadaan marah.
Macam-macam boleh jadik kalau marah ni weh.


Selamat kegeraman uols melihat video ittew...
Photobucket

Monday, 14 July 2014

Tips untuk order two servings of food dkt mamak dgn perasaan kurang bersalah




Dua keping capati dgn kari ayam, pastu teh tarik kurang manis.
Tapi mkn cenggini tiap2 hari.
Agak2 sehat dak?


Hihihi



Friday, 11 July 2014

Taknak ah Kawan

Credit to 9GAG

Korang ada kawan mcm gini tak?
Tak le sakit hati kalau kwn yg jenis mcm ni jenis sempoi
Tapi kadang2 dia la yg paling kecoh dia gemok..
Eh, bior lantak le kan..
Selagi dia tak cakap kau







BOYOT..

Hihihi