Monday, 8 September 2014

Hari Kiamat

Yaya: Mommy, when Hari Kiamat, all people in Malaysia will die, how about people in England?




Mommy: T______T 
(dlm hati; dah kenapa budak ni, nak lari pegi England ke? Tak sompek doooo)


Photobucket

Tuesday, 2 September 2014

Sesekali Semangat Itu Sampai..

Semangat apa lagi, semangat ke dapur la wehhh, hihihi.


Classic Victoria Sandwich Cake
Source: BBCgoodfood.com
Ingridients
Methods:

Keadaan selepas bedah siasat, cantek uols!

Minum ptg waktu Hengland, tapi masa ni dah almost 9pm waktu Malaysia, hihihi.












Monday, 1 September 2014

Makan Dalam

Babysitter: tadi Suri nangis tgk makcik depan tu, Suri nak makcik tu amik dia, makcik tu gemok mcm mak Suri, tu pasal Suri nak dkt makcik tu.






Nakharom, kata mak Suri di dlm hati.





Monday, 25 August 2014

Hidup acik Zai!

Meh bagitau saya, kedai mkn mana yg boleh challenge harga breakfast dkt kedai dlm UNIMAS ni. 


Sebanyak ini, untuk dua org mkn, RM7, mmg terbaik!




Hidup acik Zai! Hidup acik Zai! Hidup acik Zai!

Thursday, 21 August 2014

Rule Seorang Foodie




I mean it.